Galéria

Események

Újabb csapatok vették át az amioil® géleket.

2020. július 15.


A TELECOM VESZPRÉM FÉRFI KÉZILABDA CSAPAT nevében Dr. Sydó Tibor csapatorvos és Sevinger Zsolt cégvezető vette át a felajánlott amioil® géleket a Veszprém Sportarénában.
Az átadást megelőző szakmai beszélgetésen résztvett Nemanja Vucic fizioterapeuta is, akit a készítmény gyakorlati alkalmazásáról tájékoztattunk.
Mivel az ultrahangos és iontoforézis kezelések részei a napi gyakorlatnak, kifejezetten hasznosnak tartotta, hogy az amioil® gél hatása is fokozható, ha együtt alkalmazzák ezekkel a jól bevált fizioterápiás módszerekkel.

2020. július 21.


A PAKSI FUTBALL CLUB képviseletében Haraszti Zsolt igazgató vette át a csapatnak felajánlott géleket.
A paksi labdarúgók eddig is használták az amioil® gélt és jó tapasztalatokat szereztek vele.
Külön öröm volt, hogy most nagyobb mennyiséget is biztosítottunk a csapatnak, így lehetőség nyílik a fizioterápiás kezeléseket kombinálni a géllel.

2020. július 28.


A MOL-PICK SZEGED KÉZILABDA CSAPAT nevében Dr. Szabó István csapatorvos vette át a felajánlott amioil® géleket.

A csapat most utazik a szünetet követő első edzőtáborba.

Kívánunk nekik sérülésmentes felkészülést, ám ha jókívánságunk kevésnek bizonyul, az amioil® emulgél biztos jó szolgálatot tesz majd egy-egy húzódás esetén.

Kevesebb sportsérüléssel indulhat a felkészülés.


A kényszerű COVID-szünet után újrainduló felkészülési időszakban a sérülésektől tart minden sportoló.
A gyakran előforduló ínsérülések gyors és hatékony ellátása érdekében a székesfehérvári Villa Medica cégünkhöz fordult támogatásért.
Dr. Mohácsi János a Villa Medica igazgatója évek óta sikeresen alkalmazza az amioil® gélt húzódások, rándulások, akut és krónikus íngyulladások gyors kezelésére.
Az együttműködés keretében a 500 doboz (3 millió Forint értékű) amioil® gélt biztosítunk a sportolóknak a minél eredményesebb felkészüléshez.

A felajánlott amioil® gélek egy részét elsőként a Magyar Birkózó Szövetség nevében a már személyes tapasztalatokkal is rendelkező, a világranglistát vezető Lőrincz Tamás, olimpiai ezüstérmes, világ- és
háromszoros Európa-bajnok, valamint a kétszeres világ- és kétszeres Európa-bajnok Bácsi Péter vette át.